zaterdag 10 april 2010

Zomaar gelijk

in mijn nieuwe (BG) papier gesneden. Hoe is het mogelijk hé.
Ik geef het eerlijk toe, ik ben dol op scrappapier ( oké verslaafd aan) en vind haast ook alle scrappies die uitkomen mooi..................... helaas kan niet alles kopen of hebben ( wel jammer hihihi).
Dus als ik dan wat nieuws gekocht heb, ben ik helemaal happy en kijk er naar en kijk er naar....... en denk: Zonde om aan te snijden.
Met als gevolg, bakken vol met heeeeeeel mooi scrappapier, geregeld wat bij kopen en met "oud" papier creaties maken. Man en vriendinnen vinden me daarin maar een raar geval, aheummmmmmm.

Maar daar is vorige week verandering in gekomen. Een dag nadat ik nieuwe scrappies had gekocht, heb ik de mes erin gezet...... twas echt niet moeilijk hihihihi.

En dit is haar geworden:Ik ben er helemaal tevreden over. Het liep gewoon lekker. Tsja dat kan eienlijk ook snel met dit papier en zo'n gaaf stempeltje.

Ik wens jullie een fijne Zaterdag en weekend toe.

Groetjs hilda

5 opmerkingen:

nicolet zei

Haha, geweldig!! Jij bent precies het omgekeerde van mij! Ik kan namelijk niet wachten om ermee te gaan beginnen als ik iets nieuws heb!
Je kaartje is prachtig geworden.
Groetjes Nicolet

Cards by Jol zei

Hilda wat mooi, mooie warme kleuren en je afdrukje, wauw!

Groetjes Jolande

Willy zei

Een schitterend kaartje Hilda, gaaf papier!
Groetjess, Willy

Jeanet zei

Zie je Hillie..veeeeeeeeeeeel vaker doen , zo zonde om het nieuwe papier te laten liggen...hihihi Jack heeft wel een beetje gelijk ! Maar je kaartje is superrrrrrrrrrrrr geworden gave kleuren !! Ben trots op je Hillie
Liefsssssss van mij

Jolanda zei

Gaaf kaartje Hilda!