zaterdag 10 oktober 2009

En dan het kadootje van Jeanet

Ik heb het kadootje voor Jeanet vorige week gelijk maar voor haar meegnomen op onze Meidendag. Het is toch eigenlijk veels te leuk om iemands reactie te zien. En die was heeeeeel leuk, kan ik jullie vertellen. Ze was verrast....... en met het andere kadootje moet ze zelf aan de gang. Ja ik houd haar graag aan het werk hihihihi.... sorry Jeanet!!!!!!

Voor Jeanet heb ik dus zelf een doosje gemaakt, waar weer een eigengemaakt amigurumi popje(sleutelhanger) in zit. Pfffffff het was even vogelen hoe ik de sleutelhanger in de deksel vast moest maken. Maar this gelukt en het is zo leuk, als je de deksel van het doosje haalt en het kadootje komt mee omhoog!!!!!!Ik ben nu met nog iets bezig voor een lieve puber girlie hihihhi. Het is voor de dochter van mijn vriendin en tevens Kelly's vriendin. Ik kan er niet veel over vertellen, want volgens mij komen ze hier wel eens langs hihihi.
Ze is Maandag jarig...... ik moet nog even hard aan het werk. Dus als jullie me missen dan ben ik aan het zwoegen hihihi.

Nog een fijn weekend ..............

Groetjes Hilda

6 opmerkingen:

Janny zei

ooooh wat een superleuk kadootje heb je gemaakt voor Jeanet Hilda!

Jolanda zei

Ziet er allemaal supers uit Hilda! Wat een leuk idee dat doosje!!
Mijn olifantje is nog steeds niet af. Ik heb inmiddels al wel de oogjes en het vilt binnen, dus ik kan hem afmaken. Ooooh ik herken die drukte hoor. Druk op het werk, voor die dit weer maken voor die weer dat. Het houd je in ieder geval van de straat.

Anoniem zei

Je bent weer lekker bezig geweest Hil ;0)
Superrrr

Janneke Xo

Willy zei

En in het echt ziet het er nog mooier uit Hilda ;)
Groetjess, Willy

Jeanet zei

Sorryyyyyy dat ik het nu pas zie ! En ik ben er zoooooooo blij mee , het hangt al meteen aan mijn tas natuurlijk , maar ik moet het goed bewaken want er ligt hier een kaper op de kust hihihi!!
En je vilt kadoooooootje zo mooooiiii , heel erg bedankt lieve Hillie , ga er binnenkort mee aan de slag hoor , moet wel voor de kerst staan natuurlijk !

Laura zei

Wat een supermooi kadootje heb je gemaakt Hilda. Het zijn eigenlijk 2kadootjes. En het doosje en de amigurumi. Groetjes Laura