maandag 2 augustus 2010

Nou Dames, daar is die dan ....................

het fotoboekje, wat Kelly, op haar verjaardag van ons kreeg.
Ik heb het idee hier vandaan. Ik zag het en dacht: Ooooooooooooooooo dat is leuk voor een fotoboekje van/over Kelly.
Hmmmmmmmmmmmm zag ik dat de creatie in de Magnolia Ink stond. Ik heb nog in het blad gekeken ( in de winkel), maar het was met enveloppen gemaakt, tsja en dat wilde ik niet. Dus zelf aan het prutsen gegaan.
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel leuk Hilda, 5 dagen voordat je op vakantie gaat en het is ook nog eens bloedheet buiten en dus ook in huis en de WK was aan de gang ( ja dan zit ik echt voor de tv hoor).
En Kelly mocht het ook niet zien ............... die had snel door dat ik wat aan het maken was. Dus gezegd: Als de deur dicht is kloppen, ben met een geheim projekt bezig.
Het is bij 2 avonden nachtwerk geworden, maar toen het af was heb ik ook dat ook ff laten weten hihihihihihihi..... euh laten horen !!!!!!!!!!

Ik heb scrappapier van BoBunny gebruikt, wat Kely ooit eens uitgezocht had. Magonoliaatje is één uit de Wedding serie............ en ingekleurd met Derwentpotloden.
Voor de rest heb ik Martha Stewart pons gebruikt, en een dies van Crealies. En natuurlijk foto's van Kelly .................... dat was ook nog ff zoeken hoor, want we hebben best veel van haar. Als je dan gaat zitten uitzoeken dan besef je hoe snel het maar haar gaat!!!!!!! Jeetje ze is 15 jaar geworden, onze kleine Meid (laat haar dit maar niet horen/lezen).

Of Kelly er ook blij mee was??????????? Ja hoor, vooral met de laatste bladzijde. Daar stond namelijk wat haar kado was. Inmiddels hangt die op haar kamer en is ze er super blij mee ...............................

De lo, die ik op de voorkant van het boekje hebt gemaakt, heb ik ook op een blog gezien. Ooooooooooooooooo weet alleen niet meer bij wie, ga ik uitzoeken hoor.

Mijn freubelzin komt weer een beetje!!!!!!

Tsja we zijn alweer een dikke week terug van vakantie, helaas. Het weer is wat minder, geen zonnetje ..... dus niet lekker buiten zitten met een boek.................. maar op zoek naar inspiratie en aan de freubel.

Ik wens jullie een fijne avond toe.

11 opmerkingen:

Cards by Jol zei

wat een schitterend boekje heb je gemaakt, ja daar gaan wat uurtjes inzitten, maar het resultaat is er dan ook naar.

groetjes jolande

Betina zei

prachtig Hilda!!!! En nog van harte gefeliciteerd met Kelly

xxBetina

Jeanet zei

Owwwwww Hillie wat vind ik dat superrrrrrrrrrrrrr gaaaaaaaaaaaaaaf gedaan...snap helemaal dat Kel daar blij mee is , en die foto's zoooooo superrrr leuk , hier mag ze wel heel erg zuinig op zijn , die kleine meid hihihi!!
Nou bij jou zit het wel goed met de inspiratie..bij mij is het heeeeeeeel erg ver te zoeken !
Liefs van mij

Linda zei

Wat een prachtig boekje.

Gr Linda

Dora zei

Wat zal ze daar blij mee zijn, een heel mooi boekje een hele moooie uitwerking, ik wil deze ook wel eens maken!

Liane zei

Ooooowww, moooiiii zeg !!! Wat een werk, als je ook nog eens zelf uit moet vogelen hoe het in elkaar moet, zonder voorbeeld ( lijkt mij tenminste ).
Leuke meid trouwens, die dochter van je !

Liefs, Liane

Willy zei

Wauwww....wat een geweldig boekje is het geworden Hilda en wat is Kelly toch een mooie meid ;)
Het was het wachten waard hoor :p
Groetjesss, Willy

Bernadet zei

oooooooooow die is gaaaaaaf Hilda!!

Riet zei

Prachtig gemaakt Hilda.

Liefs Riet.

Femmy zei

Schitterend Hilda!
groetjes Femmy

Inge zei

onwijs gaaaaaaaaaaffff Hillie, kan zien dat het met super veel liefde gemaakt is!!!
liefssss