donderdag 1 juli 2010

Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff wat een weertje

buiten hé. Soms ff te warm........... eigenlijk kan je dan niks. Ja buiten in de schaduw zitten met een boek. Niet dat ik dat erg vind hoor, maar ik heb nu even wat dingen wat MOET!

We gaan volgende week op vakantie en tjsaaaaaaaaaaaa huissie moet dan op één of ander manier schoner dan anders ( Jack snapt dat nog steeds niet en ik soms ook niet. Maar doe het wel...... yip ik weet ben een apart geval)
Aheummmmmmmmmmmmmmmmm dan is Kelly ook nog eens jarig (jeetje die wordt 15 pffff) in onze vakantie, de laatste dag nog wel. En het mooiste is dat we dan terugvliegen, heeeeeeeeeeel vroeg (6.00 uur). Gaan denk ik haar verjaardag maar in de lucht vieren hihiiihi.

Ik ben iets heeeeeeeeeeel leuks voor haar aan het maken. Alleen kwam ik vorige week op het idee, dus dat moet ff tussendoor en ze mag het ook nog niet eens zien.Dat maakt het moeilijker, omdat ze min of meer al vrij is.

Dus Dames daarom ben ik niet zoveel in Blogland te vinden ............. genieten van het mooie weer, me in de stress jagen op scrapgebied ............... en vakantie"stress". Maar naar de vakantie ben ik helemaal weer terug hoor, heerlijk!!!!!!!

Maar hebben jullie de CO al gezien. Er staat weer een creatie van mijn vriendin Jeanet op de cover. Gefeliciteerd Jeanet. Tsja en die moest ik natuurlijk ook maken. oooooooooooo ik heb er lekker geurzeepje gedaan.Er ligt nog een kaart die nodig op de foto moet en een tildaslak........... Jack moet eerst met zijn toestel heen, want als die foto's maakt, zit er aldoor een stipje op de foto('s). Morgen gaat die dan doe, want we willen wel gave vakantiefoto's.

Ik wens iedereen de komende weken een fijne vakantie toe.

Groetjes Hilda

7 opmerkingen:

Inge zei

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele fijne vakantie voor jullie Hillie, lekker genieten met Jack en Kel, ik zal aan jullie denken, je tasje is superrrrrrrrrrr gaaf geworden, succes met de camera en je project!!
Dikke knufffffffffffffff

Cards by Jol zei

Schitterend!!!!!!
Fijne vakantie.

Groetjes jolande

Riet zei

Schitterend gemaakt Hilda,lief die stempel,mooi papier.

Liefs Riet.

Jeanet zei

hihihi Hillie toch geen stress voor de vakantie he........maar ik ga je een heeeeeeeeeeeele fijne vakantie wensen , ik ga je heeeeeeeeeel erg missen , want wij gaan daarna !!Ooooooo hij is superrrrrrrrrrrrr geworden Hillie ,thanksssssss...gauw die andere foto's maken hoor , ben errug aagje hihihi
Heel veel liefsssss van mij

alina zei

prachtig geworden, Hilda!
alvast een hele fijne vakantie!
groetjes, Alina

Willy zei

Wat een geweldig leuk tasje Hilda!
En hihi....die schoonmaakdrang heb ik ook hoor voor de vakantie ;)
Hoop dat jullie lekker weer hebben in de vakantie dan hebben wij het ook :p
Groetjes, Willy

Betina zei

een hele fijne vakantie Hilda :D!

xxBetina