vrijdag 21 mei 2010

Theedoosjes en theedoosjes en theedoosjes en.....

en nog meer theedoosjes. Daar was ik dus ook de hele tijd mee bezig.

De theedoosjes met de mokken hebben een hele reis erop zitten en zijn nu in bezit van Inge, Willy en Bernadet . Want wij hadden afgelopen Zaterdag een CLUBDAG bij Jeanet . Ooooooooooooooooooooooooooo wat hebben we weer lol gehad en vooral veel gelachen ................ Menigeen liep met een boog om ons heen, tjsa was ook moeilijk om Hilda in de veiligheidsgordel te krijgen hé Jeanet!!!!! Jaaaaaaaaaa we zijn eerst aan het shoppen geweest in Doorn, daarna gezellig bij Jeanet geweest, waar we heerlijk gegeten hebben.
Ik hoor jullie denken en Jeanet dan, heeft die ook wat gehad. Ja hoor, lees maar op haar blog!!!!!!

Het idee van het theedoosje heb ik hier vandaan. Het idee van de mokken met het theedoosje heb ik van iemand anders. Alleen weet ik niet of ze een blog heeft, want ik zag het op een club staan (scraptime). Ik weet alleen haar naam: Wilga. Dus Wilga, heel erg bedankt voor het super idee!!!!! En als iemand haar blog weet, mail het me gerust, dan kan ik het erbij zetten!!!!!!!!

Ooooooooo het was zo leuk om te maken dames, echt waar. Ook heb heb ik geprobeerd zelf roosjes te maken. Het ging niet van zelf, er liggen een paar in de prullenbak, maar als je de slag te pakken hebt, is het echt leuk om te doen. Kijk hier maar eens!!!!!Dit was theedoosje nummer twee voor Moederdag................
Dit was mijn allereerste theedoosje voor mijn zussie, die dol op thee is. Ze heeft een andere functie gekregen en ja dat was een reden om ff wat leuks voor haar te maken. Ik heb nog wat voor haar gemaakt, maar dat kan ik nog niet laten zien. Ze was er in ieder geval heeeeeeeeeeel blij mee!!!!!!!!
En tsja ik vind het zo leuk om te maken, dat ik ga voor mezelf ook nog zo'n creatie ga maken die ook aan de meiden heb gegeven................ echt geen straf om te maken hoor met dat gave Tilda papier!!!!!!

Groetjes Hilda

14 opmerkingen:

Jeanet zei

Ik kan hier maar 1 ding op zeggen Hillie GEWELDIGGGGGGGGGGGGGGG je hebt ze superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gemaakt en wat ben ik blij met mijn verrassings pakket en ik ga het eens maken hoor ! En de dag ja om heeeeeeel lang op teren hoor , hopelijk doen we het snel weer eens over ! En je mag weer mee achterin hoor...weet nu hoe het werkt met die gordel achterin hihihi
Heel veel liefs van mij !!!

nicolet zei

oooja dat ziet er geweldig uit Hilda! Hele leuke krijgers!
Groetjes Nicolet

Riet zei

Allermensen Hilda,wat schitterend gemaakt,je zal het maar krijgen zo iets moois.
Echt om te kwijlen meis.
Je andere doosjes zijn ook prachtig.
Wat een mooi papier heb je allemaal gebruikt.
Gezellig hoor dat jullie het zo leuk en lol gehad hebben.

Fijn weekend.
Liefs Riet.

Hanny zei

Wat is dit geweldig mooi Hilda!!!!!

Groetjes Hanny.

Cards by Jol zei

Wat een gave cadeaus, schitterend en je roosjes zien er mooi uit, pas op, want nu heb je er een verslaving bij hoor.

Groetjes Jolande

Dora zei

Een erg mooi pakket is dit, ga ik ook een doen!

Willy zei

Ze zijn geweldig Hilda, de mijne staat hier nog steeds te pronken hoor in de woonkamer....mijn moeder was er ook helemaal weg van ;)
Groetjesss, Willy

alina zei

ik vind ze prachtig, Hilda!
groetjes, Alina

Betina zei

prachtig Hilda :D!

xxBetina

Klaske v.d Bij zei

hoi Hilda

Ik heb wilga haar blog gevonden.
http://mypaperpasion.blogspot.com
Leuke theedoosjes heb je gemaakt...Helemaal TOPPIE

Groetjes Klaske

Inge zei

Ook ik ben de trotse bezitter geworden van zo'n mooi setje, het staat hier op het dressoir te pronken.
Ennuh graag gedaan hoor dat geurkaarspotje, was super leuk om met jullie mee terug te rijden alleen waren we veel te snel in Akersloot,
dikke knuffff Inge

angelique (anlou) zei

ohhhhhhhh dat ziet er gaaf uit meis, wie zou dat nou niet willen ontvangen, liefs angelique

Jolanda zei

Wat een super leuke dingetjes heb je weer gemaakt Hilda en bedankt voor alle links, zoals je weet ben ik gek op dit soort projectjes!!!

Krista zei

Wouwwwww Hilda, wat prachtig zeg, ik vind hetecht kunstwerkjes hoor!! Helemaal super, wie wordt daar nou niet blij van! Mag ik vragen waar je de workshop voor het theedoosje gevonden hebt, of heb ze ze zelf bedacht??