dinsdag 25 november 2008

Award!


Ik heb deze Award van Tiets gekregen! Heel erg bedankt Tiets.
En nu mag ik 8 freubelvriendinnen nomineren, wat voor mij best moielijk is. Omdat de meesten al een Award ontvangen hebben. Dus wie mijn blog bezoekt, heel veel plezier ermee.

Toch wil ik een paar Meiden in het bijzonder noemen.
Jeanet (http://myscrapideas-jeanet.blogspot.com/, voor de gezellige klier berichtjes, (heel veel) inspiratie! en voor die speciale "momenten".
Tiets ( http://www.simplyscrapcards.blogspot.com/ ) ook voor de alle inspiratie en het de stapels huiswerk hiih. Ze houdt met bezig..............
Janny (http://itsscraptime.blogspot.com/) mijn reismaatje voor naar de clubdagen. Wij praten heel wat af en racen zo heel Nederland door. Helaas de laatste maanden niet meer zo vaak. Maar dat komt wel weer.
Erica (http://blogje-van-eer.blogspot.com/) die er voor zorgt dat er zo af en toe ook een clubdagje in het Noorden is bij haar thuis. Tsja en als ik inspiratie nodig heb, weet ik haar blog ook altijd te vinden.
Janneke (http://jannekesfreubels.blogspot.com/) en Bettina (http://betinascardsandcreations.blogspot.com/) die de clubdag in het Noorden dan helemaal compleet maken!!!!!
Thanks Meiden!!!

1 opmerking:

Jeanet zei

Wat ben je toch een lieverd Hillie !! Hihihi van wie heb ik dat klieren nou geleerd .........