maandag 16 mei 2011

Daar zijn ze dan,

creaties van hele tijd geleden en één van vorige week!!!!


De bovenste theespender heb ik vorige week gemaakt. Ik had het idee op een skandinavische blog gezien, met uitleg. Ik kwam er al snel achter dat de afmetingen niet klopte. Aheummmmmmmmmmm zij had er after eight ingedaan.
Dan zelf maar uitvogelen ................. ik moet zeggen het resultaat mag er zijn en heeeeeeeeeeeeeeeeeel leuk om te doen.



Dit was de eerste theespender die gemaakt heb. Ik heb het patroon inmiddels wel ietsje aangepast. Want vond de zijkant iets te "groot".


Ik wil nog één maken, heb een ideetje................ nee zeg verder niks!!!!!


Ooooooooooooooooooooooooooo en dan de easelcard-memoblokjes. Ik zag ze overal voorbij komen op de blogs.
Ik had nog een memoblokje van de Hema liggen, dus hupla maar weer aan het uitvogelen...............
Inmiddels staat ze op mijn hobbytafel te pronken.



Oooooooooooooooooooooo ik ben helemaal verliefd op het Maja papier. Voordat ik last van mij rug kreeg ben ik nog met Endrike naar Jacobi in Drachten geweest. Waar wij even wat Maja papier ingeslagen hebben hihihi. En zo waar, ja echt waar, heb ik gelijk een creatie ermee gemaakt.



Ik zag op Sandra's blog een gave creatie staan. Je kon het patroon opvragen en dan moet je voor een bepaalde datum een creatie ermee maken. Aheummmmmm aangezien ik nu niets onder tijdsdruk wil maken, ben ik maar zelf gaan uitvogelen. Ben redelijk tevreden.....................


Ik wens jullie nog een hele fijne dat toe.

Groetjes Hilda

zondag 15 mei 2011

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa hoor

ik ben er weer.

Mijn rug is nog niet helemaal goed, maar kan in ieder geval weer een paar uurtjes zitten, op de fiets naar de stad en rondje stad lopen .................... dus ben weer redelijk mobiel.

Pffffffffffffffffff Jack en Kelly hebben wat te stellen met mij gehad. Hoezo niet teveel doen en veel liggen ............... ik ben één die altijd wel bezig is, hoezo niks doen. Daar word je niet vrolijk van.................... mag graag lezen, maar uren, dagen achter elkaar, nou nee ...... dank je.

Dus hier was "was af en toe" een shaggie Hilda in huis....................

Vanavond of morgen zal ik wat creaties plaatsen die al een tijdje af zijn!!!!!!

Groetjes Hilda