zaterdag 12 juni 2010

Ik ben deze week

lekker veel aan de freubel geweest. Was het vorig weekend nog heerlijk zonnig weer, vanaf maandag was het toch triest.... blegh regen en regen.......
Weer om lekker op de freubelkamer te zitten en aan opdrachtjes te werken. Opdrachtjes die ik mezelf heb opgelegd hoor hihihihihihi. Een verjaardags- en verhuiskaart!!

Hieronder de verjaardgaskaart, wat eigenlijk geen kaart is hihihi. Ik zag de creatie bij Karin staan en dacht: oooooooooooooooooooooooo dat is ook leuk om te geven.

Ik heb het voor Harmen (vriend van mijn zusje) gemaakt die morgen jarig is. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel leuk om te maken, dus daar zullen wel meer van volgen.




Oooooooooooooooo weer zo'n waxinelicht-kaartje gemaakt. Ik vind ze zo leuk om te maken.
Marion ( vriendin) haar ouders zijn afgelopen Donderdag (eindelijk) in hun nieuwe ingetrokken. Daar "moest" natuurlijk wat voor gemaakt worden.




Deze creatie heb ik niet zelf bedacht, maar "nagemaakt". Ik zag haar op de blog van Astrid
staan en was verliefd. Eigenlijk ook op de stempel, maar ja kan niet alles hebben hé!!!!! Dan haar zusje maar gebruiken.....................

donderdag 10 juni 2010

Weer een theedoosje .........

............af!

ooooooo wat was het afgelopen weekend heerlijk weer. Lekker bbq-en, omdat Jack jarig was en gewoon lekker buiten zitten lezen!!!
En dan freubel ik niet zoveel........... gewoon helemaal niet. Toch wel ff dit doosje afgemaakt. Het was een opdrachtje .................





Ik heb de afgelopen dagen veel op mijn hobbykamer gezeten, heb een kaart af, een leuke "verjaardagscreatie" voor Harmen ( vriend van mijn zus) en nog een creatie voor Marion (vriendin) ouders, die vandaag verhuisd zijn.
Ja hoor foto's volgen, zodra ze gemaakt zijn!!!!!

Ik wens jullie nog een fijne avond toe.

Groetjes Hilda