zondag 30 mei 2010

Ooooooooooooooooooo jaaaaaaaaaa

van Klaske kreeg ik een berichtje met de link waar ik het idee van de gave theecreaties met mokjes had!!!

Thanks Klaske!!!!!

Kijk hier maar eens!!!!!

Groetjes Hilda

Yip, kan het nu laten zien...............

.... want mijn vriendinnetje Inge is vandaag jarig, en ze heeft me laten weten dat ze het ontvangen heeft!!!!!!!

Inge, meid van harte gefeliciteerd met je verjaardag ...................

Ik heb voor haar een heel leuk doosje gemaakt, waar wat broderietjes inzitten. Helaas wilden niet alle broderietjes in het doosje, dus die heb ik er maar los bijgedaan.

Doosje was helemaal niet moeilijk om te maken, want ik mocht van Endrike (vriendin) even haar rechthoekige nestabilities lenen. Tsja en heb je de basis al ..........





Ook heb ik weer zelf wat roosjes gemaakt, blijft leuk om te doen!!!!!



Ik had de creatie hieronder bijna af, toen ik met het doosje van Inge begon. Ik heb eigenlijk de afspraak met mezelf dat ik eerst iets moet afmaken, voordat ik met wat nieuws mag beginnen. Aheummmmmm dat ging dus niet helemaal goed. Maar ze is nu wel af...........
En ik mag dus morgen echt met wat nieuws beginnen ...........


Ik hoor nu ook iemand denken: Euhhhhhh Hilda volgens mij ben je wel met meerdere dingen tegelijk bezig.
Yip, diegene heeft gelijk maar dat is niet met scrappies hoor hihihi.

Ik ben namelijk ook druk aan het haken (tijdens tv kijken) en ook ligt er een Tildapop half af ........... maar mijn Tilda slak is op de oogjes na wel af!!!!!!!

Zo ik ga nu eerst een bakkie koffie drinken.

Ik wens jullie een hele fijne avond toe........................

vrijdag 21 mei 2010

Theedoosjes en theedoosjes en theedoosjes en.....

en nog meer theedoosjes. Daar was ik dus ook de hele tijd mee bezig.

De theedoosjes met de mokken hebben een hele reis erop zitten en zijn nu in bezit van Inge, Willy en Bernadet . Want wij hadden afgelopen Zaterdag een CLUBDAG bij Jeanet . Ooooooooooooooooooooooooooo wat hebben we weer lol gehad en vooral veel gelachen ................ Menigeen liep met een boog om ons heen, tjsa was ook moeilijk om Hilda in de veiligheidsgordel te krijgen hé Jeanet!!!!! Jaaaaaaaaaa we zijn eerst aan het shoppen geweest in Doorn, daarna gezellig bij Jeanet geweest, waar we heerlijk gegeten hebben.
Ik hoor jullie denken en Jeanet dan, heeft die ook wat gehad. Ja hoor, lees maar op haar blog!!!!!!

Het idee van het theedoosje heb ik hier vandaan. Het idee van de mokken met het theedoosje heb ik van iemand anders. Alleen weet ik niet of ze een blog heeft, want ik zag het op een club staan (scraptime). Ik weet alleen haar naam: Wilga. Dus Wilga, heel erg bedankt voor het super idee!!!!! En als iemand haar blog weet, mail het me gerust, dan kan ik het erbij zetten!!!!!!!!

Ooooooooo het was zo leuk om te maken dames, echt waar. Ook heb heb ik geprobeerd zelf roosjes te maken. Het ging niet van zelf, er liggen een paar in de prullenbak, maar als je de slag te pakken hebt, is het echt leuk om te doen. Kijk hier maar eens!!!!!







Dit was theedoosje nummer twee voor Moederdag................




Dit was mijn allereerste theedoosje voor mijn zussie, die dol op thee is. Ze heeft een andere functie gekregen en ja dat was een reden om ff wat leuks voor haar te maken. Ik heb nog wat voor haar gemaakt, maar dat kan ik nog niet laten zien. Ze was er in ieder geval heeeeeeeeeeel blij mee!!!!!!!!




En tsja ik vind het zo leuk om te maken, dat ik ga voor mezelf ook nog zo'n creatie ga maken die ook aan de meiden heb gegeven................ echt geen straf om te maken hoor met dat gave Tilda papier!!!!!!

Groetjes Hilda

woensdag 19 mei 2010

Kadootjes voor Moederdag en verjaardag Schoonmoeder

Eindelijk kan ik nu alles een beetje gaan plaasten. Vriendinnen, moeders en zusje hebben al kadootjes/creaties in hun bezit. En weet je wat het leuke er van is, ze waren allemaal zo happy ermee en daar doe ik het eigenlijk voor. Die blije gezichten!!!!!
Ik kan nu rustig aan doen .................... pfffffffffffffff en dat is raar. De afgelopen 2 weken heb ik echt avonden (soms heeeeeeeel tot heel laat) zitten freubelen. Af en toe was het ook nog stressen. Vooral als je je versnijdt en van die kleur cardstock alleen nog maar kleine stukjes over hebt. En het is 22.00 uur 's avonds en de volgende dag toch echt af moet.

Maar er was een avond dat ik kon gillen dat het ALLEMAAL af was. Ik laat jullie het in etappes zien en begin met de Moederdagcreaties en de creatie voor mijn schoonmoeder die afgelopen Maandag jarig was.

Ooooooooooooooooooooooo het is echt zo leuk om te maken. Deze, ja hoe gaat ik het eigenlijk noemen.......waxinelichtjeskaart dan maar............

Ik heb het idee en uitleg hier vandaan. Ik heb er natuurlijk weer wat aan veranderd, zoals je kan zien heb ik aan de rechterkant wat weggesneden en zodat ik er een bon of een label in kan doen.
Ik heb de onderkant 2 cm langer gemaakt, zodat het onder bij de waxinelichtjes dicht is, boven heb ik dat ook gedaan dan. Maar iets lange zodat je hem open en dicht kan doen......... Pffffffff ik hoop dat julie me nog snappen.
Ook hier kan je hier voor uitleg kijken.





Mijn schoonmoeder is dol op zoethoudertjes (euhhhh ik ook hoor) die in een leuk doosje zitten. Ik zag op de voorpagina van de Hobbyhandig een heel leuk doosje staan en dacht: Oooooo die wil ik maken. Maar helaas stond er geen patroon in, maar er was een bestaand theedoosje voor gebruikt. Nou heb heel wat supermarkten gehad, maar k heb ze niet gezien. Dus dan maar zelf aan de slag en wallah.......................




Oooooooooooooooo ik heb ze met zoveel plezier gemaakt en er zullen zeker meer volgen, zowel van de waxinelichtkaart als "theedoosje". Bij het volgende ""theedoosje" zal ik de zijkant beter laten zien, want die is zo leuk. Het lijkt namelijk echt op een theedoosje en aan de zijkant zit zo'n theelabeltje........

Zo ik ga nu eerst een bakkie doen met mijn hussie.

Groetjes Hilda

donderdag 13 mei 2010

Twee creaties kan

ik alvast laten zien.
Ze zeggen toch dat een hobby voor de ontspanning is. Nou dat is hier de afgelopen 2 weken toch ff anders geweest en nog is ..........
Er zijn avonden geweest dat het bijna nachtwerk was.
Ja toch wat voor Moederdag maken, zussie die een andere functie heeft (wil je toch wat leuks voor doen). Maar goed dat kan ik nog niet laten zien, want ik heb voor een paar lieve vriendinnen wat leuks gemaakt. Tsja en dat heb ik ook voor mijn zussie gedaan...............
Maar volgende week laat ik jullie heeeeeeeeeeeel veel zien hoor!!!!!

De creatie hieronder is voor Marion, die van de week jarig was. Ooooooo ik had de creatie ergens op een blog gezien, maar kan het zo niet vinden. Ik kom er op terug, gaat het opzoeken!!!!!!








En dan nog een trouwkaart voor een viltvriendin op afstand, helaas. We hebben elkaar leren kennen op een viltclub en we vinden heel veel dezelfde hobbies leuk. Dus we maken elkaar, via de mail, vaak "gek" met leuke ideetjes.
Ik geloof dat ik haar wel verrast heb hihihihi. Ondanks dat de kaart te laat was, grrrrrrrr!!!!!

Ik wens jullie nog een fijne avond en bedankt voor jullie bezoekje.

Groetjes Hilda