zondag 21 maart 2010

Easel (driehoek) card

In de laatste CO staan verschillende Easelcards die door Erica zijn gemaakt. Ik was er gelijk verliefd op, en vooral op de driehoek.
Die moest even gemaakt worden. Het was dus niet even, pfffffffffffffffffffff mijn geduld werd op de proef gesteld. Oeiiiiii en als het dan niet lukt, dan ben ik ff niet tegenieten. Als gevolg dat de CO door de hobbykamer vloog, terwijl Jack met thee en M&M's binnenkwam. Sorry Jack ........................!

Als ik naar de creatie in de CO kijk, dan is die van mij niet goed. Ik weet niet wat ik verkeerd heb gedaan, pffffffffffffffffffffff. Heb me aan de afmetingen gehouden..... 2 zijdes 17 cm en zijde 15 cm........... het zit me nog hoog hihihihihhi.
Maar goed, ze ziet er verder best wel lief uit, of niet dan. Ooooooooooooooo het stempeltje is zo gaaf, en is één van mijn favorieten. Helaas heb ik nog maar 2 afdrukjes, snifffffffffffffff!



Ik wens jullie nog een fijne Zondag toe...........

Groetjes Hilda

maandag 15 maart 2010

Magnolia huisje en een memoblokje

Zo het wat mindere papier is op. Nou op , de restantjes heb ik de prullenbak gegooid!!!!!!
Oooooooooooooo wat is het leuk om vogelhuisjes te maken, ben inderdaad al met de volgende begonnen.






Het memblokje hierboven is voor kelly's nichtje die eerdaags jarig is. Ik denk niet dat ze hier langskomt, dus kan hem wel laten zien hihihihihhihi
Ik had al een keer eerder een memoblokje gemaakt en vind ze zo leuk om als kadootje te geven.
Ik weet dat Kelly's nichtje het ook heel leuk gaat vinden, want dit is echt haar style..... ze heeft net een nieuwe slaapkamer gekregen in Chinese style!!!!!!!!

Ik ga zo nog wat leuke paasdecoraties op mijn andere blog zetten. Daarna de kamer stofzuigen en vanmiddag lekker naar mijn hobbykamer!!!!

Groetjes Hilda

maandag 8 maart 2010

Twee taartpuntjes en een kaart

Pffffffffffffffffffffff je kan het zo hebben hé. Papier kopen, heeeeeeeeeeeeel lang laten liggen ( heb ik een handje van en noem het maar een rare eigenschap) omdat je het te zonde vindt om aan te snijden of het is het net niet.
Nou bij de foto hieronder, was (en is) het papier het net niet. Kan er gewoon de draai niet mee vinden en dan is het niet leuk om er creaties mee te maken. Maar het papier weggooien of wegdoen dat kan ik dan ook weer niet, zuchhhhhhhhhhhhhhhhhht.
Ik heb er toch een taarpuntje en kaart meegemaakt. Ik heb nog wat over en het is de bedoeling dat ik daar een vogelhuisje van ga maken......................
De restjes gaan daarna echt de prullenbak in........




Het taartpuntje hier boven is mijn eerste taartpuntje met het malletje die ik gekregen heb. Ik probeer dan eerst met wat "oud" papier uit........... ook een rare eigenschap hihihihhihihi.
Het taartpuntje wordt niet zo groot en is dus redelijk snel af, want echt veel embellies kun je er niet op kwijt.

Ik wens jullie nog een fijne dag toe.

Groetjes Hilda

dinsdag 2 maart 2010

Easel-Card, niet één maar twee

Ik vind ze nog steeds heeeeeeeeeeeeeeeel leuk om te maken. En ik ben niet de enige volgens mij, want zie er heel veel voorbij komen in het Blogland. Verschillende maten, vormen en de één nog mooier dan de andere.

De bovenste heb ik min of meer nageaapt van Diana. Ik was er gelijk verliefd op. Het model, het papier en de stempeltjes. Papier had ik helaas niet, maar wel de stempels ..................... ik dacht de creatie ff snel na te maken, zonder erbij na te denken. Dat gaat natuurlijk nooit goed......... nu ook niet, maar het kwam aardig goed hihiihihi.
Je leert er weer van......... bij de volgende iets meer nadenken voordat je begint.

De onderste creatie had ik voor Janny gemaakt, die afgelopen weekend een jaartje ouder is geworden.
Ik had op mijn verjaardag een hele gave creatie van haar gehad. Ik wilde wat leuks terug doen. Ik heb een easel card voor haar gemaakt met de LO van de creatie die ik van haar kreeg hihihiihi.






Zo ik ga een bakje koffie drinken met mijn hussie. Daarna nog even bloggen en tv kijken.

Ik wens jullie nog een hele fijne avond toe.

Groetjes Hilda