zondag 21 maart 2010

Easel (driehoek) card

In de laatste CO staan verschillende Easelcards die door Erica zijn gemaakt. Ik was er gelijk verliefd op, en vooral op de driehoek.
Die moest even gemaakt worden. Het was dus niet even, pfffffffffffffffffffff mijn geduld werd op de proef gesteld. Oeiiiiii en als het dan niet lukt, dan ben ik ff niet tegenieten. Als gevolg dat de CO door de hobbykamer vloog, terwijl Jack met thee en M&M's binnenkwam. Sorry Jack ........................!

Als ik naar de creatie in de CO kijk, dan is die van mij niet goed. Ik weet niet wat ik verkeerd heb gedaan, pffffffffffffffffffffff. Heb me aan de afmetingen gehouden..... 2 zijdes 17 cm en zijde 15 cm........... het zit me nog hoog hihihihihhi.
Maar goed, ze ziet er verder best wel lief uit, of niet dan. Ooooooooooooooo het stempeltje is zo gaaf, en is één van mijn favorieten. Helaas heb ik nog maar 2 afdrukjes, snifffffffffffffff!



Ik wens jullie nog een fijne Zondag toe...........

Groetjes Hilda

9 opmerkingen:

Willy zei

Wauuww....ik vind hem superrr hoor Hilda, niks mis mee ;)
groetjesss, Willy

Jeanet zei

Hihihi die Jack...uit de buurt blijven wanneer het niet lukt bij Hillie........maar ik zie noiet wat er ms mee is hij is geweldigggg en gaaf stempeltje !
Liefsss van mij

Anoniem zei

ik vindt het er supper mooi uitzien!!

groetjes Rebecca

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

Ik weet niet wat er mis is met je kaart, het ziet er super gaaf uit.
Een kleine tip, je kunt je afdruk scannen en op je computer zetten, dan kun je hem uitprinten zo vaak als je maar wilt.

Groetjes Jolande.

marja zei

goede gelukt hoor hilda!!!
een plaatje is het!!!!

Lia zei

je kaartje is geweldig ziet er wel een beetje ingewikkeld uit , kan begrijpen dat het niet gelijk lukte, je hebt super mooi papier gebruikt
groetjes lia

tanja'skaartenblog zei

je kaartje ziet er prachtig uit hoor niks mis mee ben gelijk volger geworden want je maakt echt geweldige kaarten zou het ook leuk vinden als je van mijn blog volger wordt het is vrijblijvend hoor hahaha

groetjes tanja

Unknown zei

gaaf Hilda :D!

xxBetina

Anoniem zei

mooi mooi mooi!!!!!!!!!!!!!!
ik heb mij bij je volgers toegevoegd

tine